Bestel uw materialen bij Visual Workplace B.V.
Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen. Wij geloven in de kracht van Visual Management, maar niet in standaard oplossingen.
"Onze voornaamste bevindingen zijn dat te weinig aandacht wordt besteed aan vaak de praktische invulling rondom te theoretische Lean en verbetermethodes. Visual Management is meer dan een techniek om in te zetten, Visual Management is een mindset". 

Een merk
We zijn geen distributeur maar een productiebedrijf in eigen merk visualisatiematerialen en daarom uniek in Nederland. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en bevatten een professionele uitstraling. Doordat we zelf produceren en assembleren zijn we flexibel en scherp in prijs. We breiden ons product portfolio wekelijks uit met nieuwe materialen, gebaseerd op de klant wens en marktontwikkelingen.  


Maatwerk visualisatieborden

Samen met u als klant bespreken we de mogelijkheden en denken we mee rondom de eindoplossing: "een professioneel visualisatiebord". U maakt uw wensen kenbaar, geeft informatie rondom de uiteindelijke toepassing en wij dragen praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen aan. Ook zetten we onze kennis van Lean en Visual Management in om tot een nog beter eindresultaat te komen. Onze grafische afdeling past uw huisstijl toe om betrokkenheid richting medewerkers te vergroten. Visual Management moet gedragen worden en “eigenheid” draagt daar ook aan bij.

Onze klanten

We mogen grote namen tot ons klantenbestand rekenen en daar zijn we als bedrijf trots op. 
_MG_0230.JPG

Ga naar https://www.visualworkplace.nl/ontdekken


Stacks Image 604
Stacks Image 1025